Vårt hjem

Hei og velkommen til bloggen min. 21. juli 2016 fikk jeg og mannen min nøklene til et fantastisk hus med verdens flottest utsikt over fjorden. Nå er vi i prosessen med å gjøre et hus om til et hjem, og det er det jeg ønsker med denne siden. Lufte ideer, finne- og kanskje kunne gi inspirasjon. Rett og slett en plass hvor alle tanker, ideer og tiltak som blir gjort kan dokumenteres.

Etter at vi flyttet inn i det nye huset så ble vi foreldre til en liten gutt, noe som er litt av grunnen til at vi ikke har fått satt så veldig mye av vårt eget preg på huset ennå. Men det har gitt god tid til å planlegge, finne ideer og ikke minst til å bo inn huset for å vite hva vi ønsker å gjøre. Det er jo også viktig at det blir «vårt hjem» og at vi ikke overkjører hverandres ønsker i prosessen.

Jeg vil ikke bare blogge om hus og bygging men også det som faller innenfor hjem. Det personlige uttrykket. Interiør, kreativitet, løsninger og alt det andre som måtte være aktuelt.


Hvem kan vell motstå en utsikt som denne?

Legg igjen en kommentar