Rundtur hovedetasje

Samme dagen som vi overtok huset tok jeg en rundtur i huset og tok bilder av alle rom. Veldig greit å ha for å se tilbake på når oppussingsprosessen er ferdig. Vi har mange planer for hvordan vi ønsker å ha det når vi er ferdig. Det blir blant annet nytt bad, utvidet inngangsparti med garderobe og et etterlengtet nytt kjøkken. Kjøkken og inngangspartiet er de to tingene som har den mest upraktiske løsningen per dags dato.

Vi blir nok å skifte tak på alle rom, fjerne den gamle «spot»-løsningen om en kan kalle det for det, samt etterisolere yttervegger. I tillegg så blir vi nok å male eller tapetsere alle rom på nytt, for som dere kan se så er 90% av husets vegger malt i akkurat samme beige fargen. Men det viktigste av alt er at vi får tatt alt det elektriske og får byttet ut det som er her.

Inngangsparti

Fra inngangspartiet kommer en til vaskerom, toalettrom, mellomgangen og trapp til kjelleren. Her blir toalettrommet som er til venstre i bildet mindre, døren blir flyttet inn i gangrommet slik at vi kan ha garderobe til venstre i bildet, delvis over trappen og inn i det som nå er toalettrom.

Toalettrom

Dette rommet blir krympet, døren blir flyttet forann toalettet og ut i mellomgangen.

Vaskerom

Her er drømmen å få en skikkelig innredning, flislagt og flytte varmtvannstanken ned i kjelleren.

Hovedsoverom

Barnerom

Barnerommet er faktisk allerede klart, det er her vi bor nå alle tre nå som vi har startet på hovedsoverommet. Gleder meg til å vise frem resultatet!

Bad

 

Stue/Kjøkken

Veldig upraktisk kjøkkenløsning, mye benkeplass går tapt. Her blir det nytt kjøkken til slutt, men tanken er nok at stue/kjøkken er de rommene som blir tatt helt til sist.


I begynnelsen likte ikke jeg pipen og peisen overhodet, nå har jeg begynt å elske den. Vi har et hat/elsk-forhold med andre ord. Jeg ser mye potensiale til å gjøre den litt mer moderne, men samtidig så begynner jeg å like litt preget den har nå. Men det kan være fordi jeg har funnet en spisestue som komplimenterer den så utrolig godt. Det er nok uansett ikke det som havner høyest opp på prioriteringslisten vår.

Og dere! Se det her da, det er så herlig å sitte ut i vinterhagen og bare være! Dette er det en kaller sjelefred.11

Legg igjen en kommentar