Rundtur kjelleretasjen

Kjelleren består av 3 soverom, 2 boder, 1 bad, 1 badstu samt kjellerstue. Her går selvsagt mye av den fantastiske flotte nøytrale beige fargen igjen, slik som i overetasjen som dere kan se her (lenke) om dere vil. I kjelleren er det faktisk unntak, utrolig nok! Her glimter vi til med et *trommevirvel* BLÅTT soverom!

Soverom 1
Vi starter med det blå. Her er planen å rive badstuen som forårsaker den dårlige romløsningen. Det vil gjør at vi får et stort og romslig soverom istedenfor et ugunstig L-formet soverom. Planen er å benytte dette som kontor og hobbyrom, gleder meg til å få dette rommet helt på plass! 😀


Soverom 2
Vi er tilbake til den beige fargen som går igjen i huset, og soverom nummer to i kjelleren. Soverommene i kjelleren blir nok brukt til gjesterom… Er vertfall håpet siden vi har to boder å benytte oss av…. men la oss nå være ærlige 😛

Soverom 3
Igjen, et standard soverom, i beige. Alle soverommene i kjelleren er rundt 13-14kvm.

Bad
Som de sier på reklamen «det blir helt sikkert inn igjen dette!» 😛 Når vi skal lage til badet i overetasjen må vi nok ned med alt av tak på badet i kjelleren, så dette bade her blir nok tatt det også. Men for nå har vi nok med å bli enige om hvordan vi vil ha badet i hovedetasjen.

TV-stue
Drømmen her hadde vært større vinduer! Det er fantastisk utsikt over fjorden fra huset vårt, og når en ikke bikker 1.60 på strømpelesten så er den nærmest umulig å se ut av vinduene i kjelleren… Med mindre jeg står ut i gangen, på tærne…
Tanken her er å få til et ordentlig kinorom med lerret og prosjektor, vedfyringen blir nok trolig fjernet her nede, vi ser ikke behovet for det i kjelleren når en har varmepumpe både i under- og overetasjen.

Trapperom og mellomgang
Helt standard, i beige. Her skjer det nok ett og annet siden vi må flytte trappen litt, så jeg har allerede revet ut mesteparten av trapperommet. Kan melde om røde «helt sikkert inn igjen dette»-fliser i bånn, så her har vi begynt å planlegge litt, for trappen må flyttes snart.

Det er veldig lov å komme med tips, råd eller innspill til kjekke løsninger på de ulike rommene 🙂 Mye blir ribbet ned til skallet her og der, så mulighetene er mange!

Legg igjen en kommentar