Jeg, toppbloggeren!

Har dere sett det? Jeg er på topplisten! Vell, ikke på den generelle topplisten med alle kategoriene, men under hus & hjem, og deretter under interiør. Så om en blar seg innunder en drøss med kategorier så finne dere meg godt gjemt inni der med min helbeige blogg med dønn ærlige bilder som hverken er photoshoppet eller glorifisert. Vell, enn sålenge..

Ser dere? Helt, helt nederst der? Nå blir det saker!

Dette betyr bare en ting. Nå vil sponsorene komme løpende! Jeg har kjørt en mental forberedelse på hvordan jeg skal takle dette, og jeg ønsker kun å ta i mot det jeg trenger i oppussingsperioden og det er følgende:

  • Sjokolade
  • Maling (helst ikke beige)
  • Malerkost og ruller
  • Trolig ny tannbørste, det er nok på tide å bytte ut den å (jordan*?)

Listen er i vilkårlig rekkefølge, så om noen føler kallet så er det bare å ta kontakt. Jeg har en dedikert side for de som ønsker å kontakte meg, så fyr løs!

Nå skal jeg nyte tobbloggertilværelsen, i regnværet på jobb. Altså ikke dollet opp i godstolen med en alt for stor kopp varmdrikk. Og det er helt greit det, jeg liker ikke kaffe eller te uansett…

Og bare helt på tampen, for de av dere som ikke skjønte det og som kanskje følte seg en ørliten del truffet, så kan jeg melde om bruk av ironi.

Legg igjen en kommentar