Babybonanza

Når vi flyttet inn så gikk jeg gravid med sønnen vår, jeg var sykemeldt på tampen av svangerskapet, rastløs som jeg er holdt jeg på å gå på veggen! Alle andre lager gjerne klart barnerommet i god tid før babyen melder sin ankomst, men ikke her i hus. Vi hadde nettopp tatt over huset, og hadde såvidt kjøkkenet og vårt eget soverom på stell. Vi gikk lenge med to pappkasser med en hobbyplate på som eneste bord i huset, med to svarte klappstoler og en arvet stressless. Dere kan jo se det for dere, 8 måneder på vei i en klappstol lent over en hobbyplate som såvidt rekker deg til knærne.

 

Jeg var som sagt kjemperastløs, og jeg fikk ikke gjort så veldig mye annet enn å prøve å få på plass soverom å kjøkken så vi i det minste kunne lage mat og sove når babyen kom. Men noe måtte jeg gjøre med barnerommet, så der satte jeg i gang da, 8-10 dager før termin, med å male disneyfigurer på veggene.

Når jeg var mindre hadde vi en mikke mus bamse som jeg var utrolig glad i, og jeg fant ut at den ville jeg male på veggen på soverommet til babyen. Jeg tok den malingen jeg hadde, altså tykk akrylmaling fra europris på ru tapet, en strålende match, og lot det stå til.

Disney wall mural nursery / disney veggmaleri

Jeg skisset først på frihånd direkte på veggen etter bilder jeg hadde skrevet ut.

Disney wall mural nursery / disney veggmaleri

Spørs om denne kommoden får hedersplass i et annet rom siden det nye gulvet omtrent går i ett med kommoden.

Disney wall mural nursery / disney veggmaleri

Jeg lover, ungen slapp å sove i vippestol, vi hadde summet oss til å ordne grindseng 😛 

Nå som barnerommet faktisk er ferdig, vertfall utseendemessig, så er det ikke beige med lilla gardiner lenger. Det er blitt så utrolig bra! Mye bedre enn jeg forestilte meg at det kom til å bli, og jeg kan si at jeg tok malerpenslene fatt denne gangen å! Den var nok hakke lettere å manøvrere uten en stor mage og en dårlig rygg, det skal jeg innrømme.

Når vi får unna hoved-soverommet, så er det bare innredning som gjenstår, så har poden fått seg ordentlig barnerom. Jeg kan si så mye som at denne gangen er det blått og ikke beige. Det er nytt gulv, nye vegger, nytt tak med spotter, og det har også et stort veggmaleri som pryder to av veggene 😀 Jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Legg igjen en kommentar