Barnerom – Veggmaleri

Med det samme vi flyttet inn så endte jeg opp med å male disneyfigurer på den ru tapeten som var på barnerommet. Jeg visste at vi skulle pusse opp rommet likevell, så jeg kunne like så godt gjøre noe kreativt mens jeg ventet på lille. Det ble sann passe bra, eller så bra det kan bli på en ru tapet som er malt over 5 ganger (eller noe).

Jeg lekte derfor med tanken på å lage et veggmaleri på det nye soverommet, og gjorde det vell med en klump i halsen i tilfelle jeg ødela to vegger og måtte gjøre alt på nytt igjen. Til syvende og sist må jeg si meg passe fornøyd med resultatet.

Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom
Calvin and Hobbes Mural Nursery / Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom

Det ser jo selvsagt enda bedre ut med lister og alt annet som skal på plass, men siden rommet er høyst bebodd av 3 mennesker så får dette bli senere.

Veggmaleri fra start til slutt:
Figurene ble laget først, deretter begynte jeg på stammen til treet.

Calvin and Hobbes Mural Nursery / Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom
Calvin and Hobbes Mural Nursery / Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom

Det jeg vegret meg mest til var det grønne. Det lyse er tatt med en liten svamprulle, det mørke med en ru pensel. Hadde jeg gjort den på nytt nå så hadde jeg brukt ru pensel på alt slik at jeg fikk mer spill i alt det grønne.

Calvin and Hobbes Mural Nursery / Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom

Til sist kom alle de svarte linjene. Jeg anbefaler alle som tenker å lage noe slik om å ta det svarte til sist, for her kan en rette opp mange feil, og en slipper at en kanskje maler over linjene om en tar det svarte til slutt. En sparer seg for mye unødvendig presisjonsarbeid.

Calvin and Hobbes Mural Nursery / Tommy og Tigeren veggmaleri barnerom

Fargen som er brukt på soverommet heter Kilden fra Jotun og er kjøpt hos Fargerike, gulvet heter Impressive Ultra Soft Beige Eik og er kjøpt hos samme butikk.  På veggmaleriet har jeg brukt prøvebokser med maling, disse er ganske rimelig å få kjøpt, de koster nok rundt en 30-50kr stk alt etter hvilken størrelse prøveboksene er på din lokale malingsbutikk.

Produktliste:

Ingenting er sponset eller betalt reklame på noen måte, så poppis er ikke bloggen, så alt etter fritt ønske 😛 

  • Maling: 4423 – Kilden (Jotun)
  • Gulv: QuickStep Impressive Klassisk Beige Eik

Legg igjen en kommentar