Den har kommet!

Det var en gang som ungdom, noe som jeg ennå er, at jeg sydde fast genseren min i et penalhus i kunst og håndtverktimen. Etter det så har jeg knapt rørt en symaskin. Jeg lånte bestemors gamle symaskin fra 1963 like over nyåret, ca 10 år etter den traumatiske hendelsen. En gammel maskin, men det gikk som ei klokke! Sett vekk fra en litt (veldig) sliten motor og få sømvalg, så mer som en manuelt opptrekksur til nærmere ettertanke.

I februar fikk jeg en Singer patchwork fra mannen, og nå fant jeg jaggu en uåpnet Janome MyLock 644D på finn! At jeg skulle klare å produsere klær, som att på til henger sammen i sømmene, det tror jeg hverken meg selv eller den stakkars kunst og håndtverkslæreren hadde sett for seg noen gang. Til og med etter vask! Det er håp for alle med andre ord.

Her er herligheten, Janome mylock 644d:

Janome MyLock 644D symaskin

Nå er det storproduksjon av klær til guttungen hjemme! Det spyttes ut klær på løpende bånd fra maskinen, det er nesten slik at jeg ikke trenger å være der. Det er jo så gøy å se at en firkant med stoff kan bli til hva enn du måtte ønske! Sett vekk fra at ny bil har stått på ønskelista ganske lenge… Og at gamle klær kan gjøres om til noe nytt! JA til gjenbruk!

Hjemmesydd bukse og bibb
Hjemmesydd bukse og bibb
Hjemmesydd bukse og shorts
Hjemmesydd genser

Jeg snakker Husmorsemne her med stor H. Nei, jeg skal ikke skryte på meg såppass, jeg har nok noen mangler for å kunne tildele meg den tittelen. Men har dere sett, matchende klær til alle fra nå av!

Legg igjen en kommentar