Prosjekt soverom

Vi er i sving! Alle yttervegger er revet, tak og gulv er vekk, og det elektriske er i arbeid. Det er godt med alt som er i gang, det er vertfall sikkert!

Planen på hoved-soverommet er nytt tak med spotter, etterisolering, nye vegger, nytt gulv samt nytt vindu og ny verandadør. Vi er jo så heldig at vi har utsikt og tilgang til altan rett fra soverommet, og dette må vi selvsagt utnytte. Det nye vinduet og den nye verandadøren satte mannen og svigerfar inn i dag når jeg var på jobb. Så utrolig kjekt å komme hjem til fremgang.


Se utsikten, rene drømmen!

I og med at soverommet blir rimelig mørke farger så vil det gjøre seg med store vindusflater. Vi har valgt ut fargen Nordisk Hav fra Jotun, samt en matt svartfarge som skal få pryde veggen bak sengen, og QuickStep laminat i brun eik. Nå som malingen er handlet inn, og ting begynner å skje så driver jeg å revurderer svartfargen, men i verste tilfelle så får jeg en liten ekstra malingsjobb om det blir totalt kræsj.

Det eneste som ikke er avgjort ennå er garderobedørene, og løsning i forhold til nattlys og nattbord. Jeg snuser litt på innfelt nattlys, men er jaggu ikke sikker på hva vi lander på. Det eneste som er avklart er at vi tar den veggen til sist så vi kan kjøpe litt tid til å bestemme oss for hva vi ønsker 😛

Legg igjen en kommentar