Her finner jeg sjelefred

Når en går inn gjennom huset og kommer til stuen så blir en møtt av en glassvegg i enden av huset, en ser rett ut i fjorden, og det er så vakkert! Her kan jeg se fisken hoppe på sjøen, og vi har til nå sett både nise og sel kose seg i fjorden. Det er rett og slett så utrolig deilig, og gir enhver person sjelefred. Her kan en sette seg ned, lukke ut resten av verden, og bare nyte.

vinterhage med utrolig utsikt / wintergarden with an incredible view

Stoler fra finn.no, Sofa fra Jysk, bord fra Bohus, lampe fra Jula og teppe fra Rusta.

Jeg var rådvill på hvordan jeg skulle møblere dette. Jeg ønsket å få det til til en overkommelig pris, det skulle se bra ut, og jeg ønsket ikke å gå lei med det første, eller risikere at det kræsjet med valg senere. Om det skulle kræsje helt, så har jeg ikke lagt store summer i møblementet heller.

Til å begynne med var planen to stoler, et settebord og ett lys. Så det startet med stolene dere ser på bildet, de fant jeg til rundt 1000kr samlet på finn om jeg husker rett. Etterhvert fant vi ut at det hadde vært deilig å ha en fullstendig sittegruppe slik at vi kunne ta besøket vekk fra TV-kroken og ut i vinterhagen. Vi kjøpte derfor sofaen som tilhørte stolene på Jysk.

vinterhage med utrolig utsikt / wintergarden with an incredible view

Når vi byttet ut bordet i TV-kroken på stua så har vi sattdet gamle bordet stå i vinterhagen midlertidig. Det er alt for stort og ruvende til å stå, så tanken er å erstatte dette bordet med et mindre og sette dette i kjelleren. Jeg må bare finne et bord som passer, og som ikke koster skjorta.

vinterhage med utrolig utsikt / wintergarden with an incredible view

Lampen var ikke noen dyr affære og ble kjøpt på Jula for 499kr.

Vi var en evighet på lampejakt siden en blir låst til stående lyskilde, tror vi var i alle lampeforretnignene i ålesund, og møbelbutikker med lys. Til slutt landet vi på denne fra Jula ved en tilfeldighet, men den passer jo strålende inn med sofaen i tv-kroken på stuen, og knytter stuen sammen.

Jeg saumfarer forsåvidt ennå butikkene rundt om, finn og kjøp og salg grupper på facebook etter det perfekte bordet til vinterhagen, så gi en lyd om dere har tips 🙂 

Legg igjen en kommentar