Hele helgen på soverommet…

Denne helgen har gått så utrolig fort, jeg sitter i vinterhagen, med bena på bordet og er rett sliten. Det har gått i ett hele helgen, men det er en god sliten, en fortjent sliten og en litt smålettet sliten.

Jeg har noen kjekke svigerforeldre som ville ha minsten på overnatting fra lørdag til søndag slik at vi kunne «gønne på» for å få soverommet vårt nærmere målstreken. Målet i helgen var å få alt som laget lyd ferdig slik at vi kan jobbe og stå på, også etter minsten sin leggetid på kveldene. Det blir litt begrenset hvor mye en rekker fra tiden en er hjemme fra jobb til minsten skal legge seg, så det har gått sakte, så alt for alt for sakte, så nå var det bare å sette til pers!

Stendret opp alle veggene, klar for etterisolering

Mannen hadde fått stendret opp, lagt opp rør til det elektriske og fått opp tak og to vegger fra før. En kudos til Ola for sparkel, spesielt i taket! Så for helgen gjenstod etterisolering, elektrisk, pussing, sparkling, plater og akryl. Med andre ord rimelig overkommelig, men samtidig nok å ta tak i.

Etterisolert

Yours truly stod for etterisolering, pussing av vegger og tak samt sparkel. Da er det selvfølgelig viktig å dokumentere at arbeidsoppgavene blir gjort, og en selfie for å vise at med sparkel i ansikt, hår og klær så er ikke det bare skryt.

Selfie handywoman

Rålekker oppussingsrype, oh yes sir! Kunne gjort dette hver dag!

Platekledd

Med god innsats og dugnadsånd så kan en herved si at soverommet er klart for maling!

Platekledd

Må bare få sparklet de to siste platene, pusset litt og få akryl i siste hjørnet…. Altså snart! Det blir!

Målet er å få flyttet inn til neste helg, så krysser fingrene for at det klaffer.

Legg igjen en kommentar