De som trodde IKEA var en utfordring for forholdet…

… Har vertfall ikke tapetsert et rom sammen med meg! Ah, det er flaut å si det, men jeg vil jo ha et kjempeflott resultat og jeg er veldig pettimeter, utålmodig og kan bli fryktelig irritert (les frustrert, sint, rasende….) når jeg ikke får det til med det første. Det kommer nærmest røyk ut av ørene, og det kommer nok en skyllebøtte til de som befinner seg i samme rom.

På den gode siden så er jeg jo egentlig veldig snill, og vertfall veldig flink å si unnskyld etterpå (håper jeg). Jeg skjønner ikke helt hva jeg gidder å hisse meg opp etter, for vi klarer jo alltid å bli ferdig, og det med et godt resultat, hver eneste gang. Men det er selvsagt aldri min feil når det står på som verst…. Eller?

IKEA er ingenting, det finnes verre ting enn som så!

Legg igjen en kommentar