Nordisk hav

Jeg er så fornøyd med veggene og taket, jeg var spent på hvordan det svarte taket ville bli mot en relativt mørk, matt og dus blåfarge, men det fungerer jo helt optimalt! Matt sort i taket, og nordisk hav fra Jotun ble brukt på veggene, og jeg elsker resultatet! Skulle ønske jeg kunne knipse å bare få alt ferdig med det samme.


På denne veggen blir det garderobe langs hele veggen, tre dører i front i svart profil og sotet speil.


På denne veggen kommer sengen, garderobe til venstre, vindu og verandadør til høyre i bildet.

Disse bildene er tatt nå i kveld, men arbeidslampene på en liten stund etter andre strøket. Så det er nok ikke et helt realistisk bilde på hvordan det faktisk ser ut. Det blir nye bilder i dagslys som kommer senere i prosessen.

I dag var vi også å plukket ut garderobedørene, så det begynner virkelig å komme seg godt. Jeg skal ærlig si at jeg gleder meg nok mest til å få opp innredningen til garderoben slik at jeg slipper å sprinte forbi alle vinduene og ned i kjelleren for å finne meg klær i tide og utide. Det er liksom baksiden med å pusse opp, resten av huset blir snudd litt på hodet å nedprioritert, så det ser jo ut som en søppelfylling til tider. Det blir bra å få litt hverdag igjen før neste prosjekt.

Noe av det positive med å jobbe sene kvelder dere! Se den utsikten da! Det så ut som himmelen stod i brann over knausen her en kveld, det måtte selvsagt foreviges før solen forsvant helt bak åskammen. Det var liksom seieren den kvelden der, at vi rakk å bli ferdige før sola forsvant.

Legg igjen en kommentar