Undertøysprinten er over

Etter det som virket som en evighet skal jeg nå slippe å sprinte ned kjellertrappene i bare underbuksa for å finne meg klær. La meg bare si dere at når dere gjør det ofte nok så blir bekymringen over at naboene kan se deg betraktelig mindre. En rask sprint har blitt til en dagligdags gange, med et småhevet øyenbryn og tanken «fuck it, har sett slikt før, jeg ser råbra ut om morran uansett, skulle hatt diplom».

Men for å stoppe å skryte over hvor fantastisk komfortabel jeg er med kroppen min, eller hvor komfortabel jeg skulle ønske jeg var med kroppen min, så har vi endelig fått denne herlige innredningen som vist over her. Noe som er en betraktelig oppgradering fra hva vi hadde før. Nyt synet, for dette er herlige greier:

Jeg endte opp med å demontere hele fronten på skapet mitt fordi dørene drev og hang seg opp hele tiden, et irritasjonsmoment uten like. En dag kom mannen hjem til to skapfronter henslengt på soverommet, og ei lykkelig kjerring som endelig hadde fått utløp for sinnet over å ikke slippe til for å få rene klær. Men nå dere, nå! Nå erre andre boller!

Beklager til naboene som kanskje har satt morrakaffen i halsen en morgen eller to idet jeg har tatt sats og sprintet forbi vinduene. Karsten Warholm har ingenting å stille opp mot denne dama!

Legg igjen en kommentar