Bak fasaden

Det er ikke bare fryd og gammen å pusse opp et hus. Og bildene som kommer frem viser jo gjerne ikke  hvordan ting egentlig er når en står i kaoset. En blogg eller andre sosiale medier har jo en gjerne tendensen til å legge ut akseptable og pyntede bilder hvor sannheten ikke kommer skikkelig frem. Men her skal dere se! Slik ser det virkelig ut når en river ned og bygger opp. Det er rot, boss, karmer, vinduer og fullt kaos.

Nå som jeg går ut i sommerferie neste uke så gleder jeg meg til å få unna litt rot og rask før en kanskje kan begynne å lande litt før en begynner på neste prosjekt. En ting er sikkert, når fineværet kommer skal det bli godt å ha veranda igjen.

Vi snakket jo om å flytte inn på soverommet denne helgen, men vi mangler selvsagt tre(!) gulvplanker for å gjøre ferdig gulvet på soverommet, og gulvet er det bestillingstid på. Kjekke saker! Men det blir!

Legg igjen en kommentar