Ikke akkurat grønne fingre…

Henda er nummen, fingrene svir og prøver jeg å holde henda stille så skjelver de som aspeløv. Full i blemmer, myggstikk og verk. Bare fordi jeg har drevet hagearbeid. No røsker vi vekk røbbel og bit. Jeg er sikker på hele humlebestanden for kommunen har hatt bopæl i hekken vår, men nå blir det endelig litt mer stell med det. Tenker vi får de opp med roten til neste år, men føler jeg har fått en viss orden i kaoset. Selv om jeg på langt nær er ferdig. Men søren heller, hvor mye skal en styre med noe en skal røske opp å fjerne til slutt likevel?

 
Rodendrobuskaset fikk også smake hagesaksen. Blir ikke mye blomster og buskas igjen når jeg er ferdig.


En viss ide om hva jeg har hatt å stri med. Blir noen arbeidsblemmer i henda etter en slik jobb!


Begynner å ligne på noe, håper på å slippe unna med to billass med avfall. Blir muligens tre…


I går kveld var jeg så heldig å få denne utsikten fra hagen, god belønning for strevet. Jeg elsker utsikten vår!

Legg igjen en kommentar