Mikkel Rev heldress

Stoff og mønster fra Stoff & Stil

Plutselig dukket solen og varmegradene opp på Sunnmøre! Siden lillegutt har manko på sommerklær, og jeg fikk kantbåndapparatet mitt i går, så ordnet jeg en heldress med kortermer og korte ben. Litt eksperimentering siden jeg aldri har laget noe slikt før, og ikke den peneste i detaljene, men jeg fikk det til! Jeg må derimot ta opp igjen kantingen nederst med knappene da knappene gjorde at det gikk hull i stoffene. Så jeg håper det er mulig å fikse til igjen med et par triks, men først må jeg få ordnet andre knapper, for de her var mildt sagt et helsikke å få til.

I midten av februar fikk jeg egen symaskin med mannen, og allerede til nå har jeg avansert til å kunne lage klær som kan brukes og ikke går opp i sømmene. Utrolig for å være meg! Da har jeg for det meste kun benyttet kveldstiden etter at minstemann har lagt seg, så jeg er litt stolt over at jeg får det til. Nå blir det å fikse denne før jeg trår til med noen shortser i løpet av uken tenker jeg.

2 Replies to “Mikkel Rev heldress”

  1. Denne var superskjønn! <3

Legg igjen en kommentar