Sommer på Sunnmøre

Vi nyter late sommerdager på Sunnmøre. Vi setter innearbeidet litt på vent, får unna ting utendørs og utnytter de solskinnsdagene vi får. I går kveld etter at guttungen var lagt tok vi like så godt å bar ut møblene fra vinterhagen ut på verandaen og nøt en sen middag i solskinn. Vi ble sittende å se solen gå ned bak fjellene og fikk en kveld hvor vi satte alt arbeid på vent.


Interiør på lavbudsjett (finn.no og bord fra bohus), blomsterkvaster som burde vannes oftere og Sunnmøres fineste utsikt (synes jeg da..)

Prosjektene for sommeren har vi satt opp på liste, men noen ganger er det akkurat slike kvelder en trenger. Kvelder hvor en kan koble helt vekk fra alt som burde vært gjort og alt som skal gjøres. I kveld derimot er mannen ute på båten med noen venner, så får jeg lete internett opp og ned etter nattlamper og nattbord til soverommet. Det spørs om elektrikeren (mannen her altså) godkjenner lampene jeg finner, det gjenstår å se.

2 Replies to “Sommer på Sunnmøre”

  1. for en utsikt!

    1. Kan på ingen måte klage over den <3 Den prøver vi å utnytte til det fulle 🙂

Legg igjen en kommentar