Har ikke gått opp et lys for meg ennå…

Jeg kunne hatt ubesluttsom som mellomnavn. Vi har lett etter de perfekte nattlampene så lenge, og vi blir liksom aldri helt enige.  Nå derimot er jeg på ihuga «nattlampejakt», jeg har en viss idé om hva jeg ønsker, men må nok trolig lande nattbordet for å kunne ta en avgjørelse tror jeg. Det er noe med den helheten.

1. Basar Mini Vegglampe | 2. Multi Vegglampe | 3. Strap vegglampe alle fra www.lightup.no

Det er i det minste snevret inn til svart i det minste, sett vekk fra den ene i krom som jeg ikke helt klarer å legge fra meg. Jeg tenker at Bazar lampen kan være aktuell om vi sløyfer sengegavel, da slipper vi å ha de hengende på siden, jeg innbiller meg at det vil ta mye av passasjen. Min elsk ble jo lagt på den Multi vegglampen, så jeg skal innrømme jeg ble litt skuffet når det viste seg at det ikke gikk å speilvende den. Da kunne vi sløyfet nattbord og heller hatt en høy smal kommode ved verandadøren istedenfor.

4. Bent Vegglampe Sort | 5. Bent Vegglampe Krom | 6. Baltimore Vegglampe L50 alle fra Christiania Belysning

Baltimore er nok utelukket ser jeg nå som vi har fått opp garderobedørene, den blir nok litt for massiv og upraktisk. Det er meg en kabal dette her, om noen vet om et perfekt nattbord til noen av lampene her så tar jeg gladelig imot alle tips og råd. Jeg er ikke fremmed for å bygge noe selv heller! I tillegg tar jeg gladelig i mot flere forslag til lamper om noen vet om noe dimbart i samme stil.

Hvilken likte du best?

One Reply to “Har ikke gått opp et lys for meg ennå…”

  1. Alle var fine, men 1 og 4 falt best i smak hos meg 😀

Legg igjen en kommentar