Nesten i mål, men ikke helt…

Se på denne herligheten da dere! Det svarte taket er prikken over i’en på det lune soverommet. Det er jo ren luksus å sove her med fjordutsikten rett utenfor vinduet, en stor garderobe og et lunt og godt soverom. Jeg er kjempefornøyd med resultatet.


Fra dette soverommet ser vi rett ut over Ellingsøyfjorden, og har kveldssola til sent på kveld.


Taklistene på dette rommet og barnerommet måtte spesialbestilles siden jeg ville unngå å bruke skyggelister i taket.

Det er noen ting som gjenstår, men ikke noe omfattende greier. Pust godt inn for her kommer gjørelisten; vi bytter som sagt ut deksel på alle støpsel til sort, det blir sorte spotter når de kommer senere i høst, gardinene må legges opp en smule, det må males nederst med garderobeskinnen og nattbordene må lages. Jeg hadde også tenkt å lage noen A3 bilder selv for å ha på ene veggen, en må jo utnytte at jeg er grafisk designer.

Hva synes dere? Det gjorde seg med svart tak ikke sant?

Legg igjen en kommentar