Deilige høstfarger

Jeg prøver å gi stuen et løft siden det er rommet vi ikke prioriterer først når vi holder på. Derfor har jeg fått inn nye puter i de herligste fargene for å sprudle litt opp! Putene og trekk er kjøpt på H&M Home på Amfi Moa og er 50×50, supermyke og behagelig. Jeg tittet innom Kremmerhuset like etterpå og så at de hadde en del spreke puter der også, så det kan være verd en tur.


Herlige farger og mønster som sprudler godt opp og gir liv på en årstid hvor alt mørkner.

Jeg mangler nå et teppe som står til og noen bilder som skal opp over sofaen. Det som henger der nå ble hengt der litt på måfa når vi flyttet inn, rett og slett fordi der var en spiker. Når jeg kommer så langt så blir nok bildet som henger der pensjoner til et annet sted i huset.


Over sofaen kommer et større bilde jeg har tatt selv, jeg må bare få fingeren ut å få bestilt stor utskrift og ramme.

Nå har jeg jo det perfekte sofahjørnet å se tv-serier i på kveldene!

Det spørs om jeg ikke må få gjort alvor av bilder og diverse annet som står på vent slik at det er klart til familieselskap neste måned. Jeg har jo kikket litt, men det er som regel frakten som er temmelig høy.

Noen som vet om en plass hvor jeg kan printe ut bilder i typ A3 og oppover med grei pris og leveringstid? Trenger forsåvidt bilderammer også som ikke koster skjorta.

Legg igjen en kommentar