Grønn stue?

Stuen er den plassen som blir mest brukt i huset, og da er det jo selvsagt viktig at vi trives med hvordan vi har det. Jeg tenkte derfor at jeg skulle komme med et lite bildedryss av stuen slik den er nå. Dette er før vi har startet på noe oppussing av stuen. Vi har selvsagt ulike tanker om hva vi skal gjøre og hva vi ønsker å gjøre, men vi har ikke fastsatt alt helt ennå. Men for nå så har vi gjor det beste ut av slik den er, og jeg må si at jeg synes ikke den har blitt så aller verst. Selv om jeg gleder meg til den dagen vi kan legge bena på bordet når stuen og kjøkkenet også er ferdig en gang.


Vi har ganske god og luftig takhøyde som gjør at stuen virker større enn den er.

Noe av det som går igjen hos oss er eikedetaljer, vi har spisestue og stuebord i eik, samt eik i møblementet vårt. Det krever noe vedlikehold, men til gjengjeld er det kjempefint. Tror dere mannen får noia om jeg ønsker å få gjort noe med sofabena også så de står mer til bordet eller? hehe


Her ønsker jeg å bytte ut stresslessen som står i peiskroken. Denne fikk vi arve når vi flyttet inn, rett og slett fordi vi ikke hadde noen steder å sitte. 7-8 måneder gravid og klappstol er ikke helt ideelt alltid.

Peiskroken er jo kjempeherlig, sett vekk fra stolen som kræsjer med alt. Denne ønsker jeg å bytte ut med den gule fra ikea (se innlegg her). Mulig jeg kan se om ikke noe dukker opp på finn, eller så tenkte jeg meg på en bruktbutikk som ligger i området her. Jeg elsker når jeg kan finne fine skatter som andre ikke vil ha lenger! Er en Sunnmøring, så er en Sunnmøring, og det er jo litt kjekt når en har ting andre ikke har også.


Sofakroken. Her oppgraderte jeg nettopp med nye puter i deilige høstfarger (tidligere innlegg) og har skiftet bildet over sofaen. Det kommer nytt bilde derimot så snart jeg har fått bestilt utskrifter og rammer.


Utsikt utover stuen fra peisen. Leter ennå etter det perfekte bordet til vinterhagen.

Etterhvert blir jo vi å pusse opp stuen, da har vi tenkt tanken på innebygde høytalere slik at anlegget ikke tar halve stuen. Vi lurer også på å slipe ned litt dragerne, se hvor mye den kirsebærfargen har trekt inn. Forhåpentligvis så har ikke den trekt så innmari langt inn slik at det er mulig å få til en finere farge på de uten å måtte male de.

Fargemessig har ikke vi klart å bestemme oss helt ennå siden stuen og kjøkkenet er åpen løsning. Jeg heller litt på blå, grått eller grønt, men er på ingen måte klar for å ta et valg. En kan jo være veldig sprek i fargevalget sitt når en har så mye lys som slipper inn, så jeg er litt usikker på om jeg skal gå for noe som er sikkert, eller være litt vågal.

Fargeforslag til stue/kjøkken mottas med åpne armer! Farge på kjøkkenet er også helt fritt siden det skal byttes ut, så det er ikke til noe hinder.

Legg igjen en kommentar