Inspirasjon: Bad

I dag har vi vært på farten igjen, og denne gangen var det for å tenke bad. Vi var innom Modena som ikke ligger så langt unna som hadde flere utstillinger som gjorde det særs vanskelig. De hadde utrolig mye fint, og utstillinger jeg glatt kunne hatt på mitt eget bad. Vi har blant annet landet på hva vi ønsker av flis på lillebadet. Selvsagt det badet som ikke haster mest.

Vi likte begge flisene med tekstur, og kan se for meg noe slikt på en av kortveggene med badekaret. Men det avhenger jo selvsagt litt av hva vi velger ellers. Det som taler i mot for min del her er fargenyansen i gulvet og fargenyansen i veggflisene med tekstur. Av en eller annen grunn liker jeg ikke baderom hvor det blir mye brunt i flisene. Kall meg gjerne rar, det er helt innenfor.


Noe slikt kan jeg se for meg på badet i kjelleren. Tanken er jo at minstemann flytter i kjelleren etter en stund, så jeg tenker at et mer ungdommelig bad som ikke nødvendigvis er så tradisjonelt er på sin plass. Jeg elsker innredningen! Nå var egentlig planen at innredningen som er på badet oppe skulle igjenbrukes i kjelleren, men det er godt mulig den planen endrer seg over tid altså.


Denne innredningen tenker jeg havner på badet oppe! Tenk at det kan jeg lande på i løpet av 1-2-3, men fliser dere! Nå må jeg bare finne noen som begge liker OG står til innredningen. Piece of cake sant?

Vi hamstret med oss kataloger fra modena og et par andre steder, i tillegg til den bunken med kataloger vi har fra tidligere. Nå gjelder det bare å finne tid til å sette seg ned, bli enige og ikke minst starte.

Badet som det er nå kan dere se ved å klikke her (tidligere innlegg).

Legg igjen en kommentar