Oppussingsåret 2018


Noen dager inn i det nye året så begynner vi å få en oversikt over hvordan vi skal prioritere og hvilke oppussingsprosjekter og planer vi ønsker å ferdigstille i løpet av 2018.

Stue, kjøkken og mellomgang
– Vi skal legge varmekabler i alle disse områdene. Dette er rom som henger sammen så dette må gjøres samtidig. Da har vi varmekabler i hele overetasjen utenom yttergangen, dette er en tanke på sikt.
– Planen er å beholde det gulvet vi har i dag, jeg tror derimot prosjektet med å ta opp og nummerere gulvet og holde styr på dette uten at det blir tull er såpass stort at jeg har delvis meldt meg ut av akkurat den biten 😛

Stue
– Etterisolere yttervegger
– Nytt elektrisk
– Nye vinduer
– Nye veggplater
– Nytt tak
– Male

Kjøkken
– Etterisolere yttervegger
– Nytt elektrisk
– Nye vinduer
– Nye veggplater
– Nytt tak
– Male
– Ny kjøkkeninnredning
– Filter til vann


Fargene vi skal ha på kjøkkenet som kommer i april.

Uteområder
– Utemøblene som jeg kjøpte på lavbudsjett (lenke til blogginnlegg) i fjor trenger litt kjærlighet.
– Utemøblene som jeg snekret selv (lenke til blogginnlegg) til grillstuen lurer jeg på å beise.
– Hagen trenger et lite løft, vurderer også å fjerne noe av blomsterbedet slik at vi får mer flat plen.
– Male carporten, denne trenger et strøk maling, mulig vi prøver å få dette unna i løpet av sommeren.

Diverse
– Elektrisk anlegg, vi skal ha knx-system slik at alt kan fjernstyres. Vi holder derfor på å gå over hele det elektriske anlegget og må få to sikringsskap samlet til ett i den ene boden.
– Brygga må fikses, to flytebatonger tok seg en seiltur på bøljan blå for en tid tilbake, så dette må vi få fikset nå i sommer.


En fantastisk utsikt som jeg er så inderlig glad for at vi har. Det er så deilig å komme hjem til dette!

På sikt ønsker vi å få spart opp midler til å kunne ta siste rest av overetasjen, dette innebærer vaskerom, yttergang, resten av mellomgangen og lilledo. Deretter beveger vi oss videre til andre prosjekter i kjelleretasjen og ellers på eiendommen. Alt til sin tid.

I år tror jeg vi har satt oss realistiske mål som er mulig å oppnå. Vi er heller ikke fremmed for å omprioritere litt, men v ønsker selvsagt å få alt ferdig på sikt. Det største prosjektet er desidert kjøkkenet og stuen siden dette må taes i en engang i tillegg til det elektriske anlegget.

Legg igjen en kommentar