Ferien oppsummert

Vi tilbrakte deler av sommeren på hjul i år. For vi har nemlig kjøpt oss en helt ny hobby (forsåvidt en knaus, men…), nemlig campingvogn! Når gubben lar den gravide kona ta endelige avgjørelser så blir det nemlig slik. Stakkars mannen hadde såvidt satt sine ben i en campingvogn før, men jeg tror han ble overrasket over hvor greit det var å bruke på tur. Spesielt når en har små barn og kan stoppe med alle fasiliteter hvor enn det skulle være. Det ga mersmak!

Med andre ord så har vi storkost oss den lille uken vi var på tur. Ikke bare fikk jeg slå opp telt rundt meg selv hver eneste dag, men også på campingvogna. Til jul er det matchende grilldresser til hele familien, selvsagt med navn på ryggen. Jeg er allerede klar for neste sesong som skal utnyttes litt mer enn en knapp uke. Turen gikk forsåvidt innom Charlottenberg i noen dager før vi avsluttet på Lillehammer med Barnas gård og Norsk vegmuseum til ære for gutta krutt. Sistnevnte passer ypperlig for småbarn som er i «alt på hjul er kult» fasen! Stor tommel opp for at det i tillegg er gratis inngang og kjekke ansatte. Det blir nok en ny visitt neste år tenker jeg 🙂


Kjekke, nysgjerrige sauer på Barnas Gård. Storstas for en liten tass som trallet bæ-bæ lille lam resten av dagen for alle som ville høre på.

Når kjerringa til stadighet vokser og ting blir litt tyngre å gjøre så har ikke sommerferien blitt brukt like effektivt som de tidligere har blitt. Så vi har tatt det forholdsvis rolig. Forsøkt å få unna en del av tingene som gjenstår for å få alt ferdig på kjøkkenet, og ordnet litt praktiske ting som må på plass før vi blir flere. Jeg hadde blant annet en eksplosjon av klær på stua når jeg måtte innse at ingen av kassene med barneklær på loftet hverken var merket med størrelser eller sortert på noen måte. Bilde er forsåvidt tatt før en eneste kasse er blitt åpnet, så dere kan jo tenke dere.


Jada, stuen er ikke alltid plettfri… Men se da dere, de innebygde høyttalerne er på plass!

Nå har vi derimot snublet med hodet først rett inn i hverdagen igjen hele gjengen, men det er jo egentlig temmelig godt det også. Jeg må innrømme at jeg har savnet litt hverdagsstrukturen, selv om det er veldig godt med ferie når den først kommer.

Legg igjen en kommentar