DIY Barnedåp

Jeg har fått startet på prosjekt barnedåp! Utover dåpskjolen som jeg håper vil passe så ønsker jeg å lage så mye som mulig selv. Jeg har valgt å gå for en litt rustikk stil over det hele, og da har jeg allerede en del ting liggende som gjør at jeg kan få gjort det hele på lavbudsjett samtidig som det vil se bra ut. For noen år siden kjøpte jeg en rull med skikkelig fint gavepapir på NorEngros som passer til alle anledninger. Denne har jeg fortsatt mye igjen på å vil benytte meg på blant annet vaser, bordkort og bordet ellers.


Et lite glimt at stilen jeg går for denne gangen.

Jeg var innom det lokale kjøpesenteret å fant slik remser som en skal lage sanne sekskanters julestjerner, de remsene bruker jeg rundt lysene. Bordkortene bruker jeg rett og slett 200g ark med gavepapir og kutter ut selve navnene med kuttemaskinen min, en Silhoutte Cameo 3. Den maskinen er helt ærlig gull verd om en liker å styre litt med scrapbooking, vinyl og andre hobbyting.

Sist vi hadde barnedåp så var det 11 desember, andre søndag i advent, så vi kunne benytte oss av en del julepynt. Noe av det vi hadde sist blir nok brukt på ny, men tror jeg lar julepynten ligge selv om julen varer helt til påske…

Legg igjen en kommentar