Dump trucks & tractors

Som småbarnsmor begynner jeg å bli temmelig lei av å trakke i saft som er blitt klissete, flekker i sofaen og drikkeflasker som blir liggende å leke både her og der. Jeg som til vanlig får magesår av å se på et kjøpesenter dro med meg mann og barn for å huke tak i noen lekkasjesikre drikkeflasker på salg hos Barnas Hus. Eldstemann fikk plukke med seg to stykker hjem, da ble det en rosa og en blå.

Vi må jo forsøke å ha et helgeprosjekt slik at vi får gjort noe sammen i løpet av helgen. Så da var det bare å ta frem min fantastiske vidundermaskin Silhouette Cameo 3 og selvklebende vinyl til å dekorere flaskene med. Motivene ble valgt med omhu og eldstemann fikk være med på å mate inn matten i maskinen for å skjære ut figurene han hadde valgt, weede av overflødig vinyl og ikke minst feste de på flaskene.

Det tar jo noe ekstra tid når en gjør slike ting med en som gjerne vil trykke på alt av knapper, fikle med alt som ligger rundtom og samtidig er midt i spørrealderen. Men det var med store øyne og magi når vi tok vekk kontaktpapiret å figurene satt fast på flaskene! I tillegg så var det samme dumper som han har fått trykket på genseren som han hadde på seg, midt i blinken med andre ord og det ble ikke snakket om noe annet enn dumpere og traktorer resten av dagen og helt inn i leggetiden 😛


Mønsteret på genseren er Chill Sweater fra boken Heilt Spesiell, Sy barnas favorittplagg av Kristin Thorsnes.

Denne helgen er det damagecontrol på huset etter en periode hvor jeg tror alle på ett eller annet tidspunkt har vært rammet av sykdom eller helseplager av et slag. Veggene er vasket, gulvet er tatt, jeg har dratt spikrer ut av veggene i kjelleren å gjøremålene på huset frem til barnedåpen har begynt å bli streket ut. Innimellom slagene fortsatte jeg på pynt til barnedåpen, det begynner å komme mer og mer på plass. Vi har bestilt ekstra bordplater til spisebordet så vi krysser fingrene for at de kommer noen dager før dåpsdagen kontra noen dager etter som er veldig typisk oss.

Legg igjen en kommentar